Vakantie aan de muur: het leukste fotobehang!

Ben jij ook iemand die het hele jaar smachtend uitkijkt naar de vakantie? Naar het moment dat je weer van een tropische zon en exotische landschappen kunt genieten? Verwen jezelf dan en richt één of meer van je kamers in met fotobehang van buitenlandse bestemmingen. Dit is het leukste behang met grote foto’s dat je op Wallpassion kunt bestellen.

Rio de Janeiro Downtown and Favela

De binnenstad van Rio levert één van de mooiste types bedrukt behang op. Kleurrijke, kleine huisjes, tropische bomen en een diepe zonsondergang in de achtergrond… als je een echte uitbarsting van kleur tegen je muur wil plakken, dan kies je als nieuwe wanddecoratie dit fotobehang uit!

Calle de Alcala – Madrid

Een composietopname van één van de mooiste straathoeken van de Spaanse hoofdstad. Met monumentale gebouwen, een rijke lucht vol grillige wolken en de koplampen van het voorbijrazende verkeer. Hier krijg je meteen zin van om in de zomer weer naar Zuid-Europa te gaan.

Sunset with Palm Tree silhouettes

Dit fotobehang van Wallpassion, met de donkere vormen van palmbomen tegen een diepgouden zonsondergang, kán je cliché noemen. Wij noemen het idyllisch, en we hopen dat jouw volgende reis je naar precies zo’n tropische oase brengt. Tot die tijd kan je genieten van dit fotobehang aan je wand.

Scenic view of rural Vermont country landscape

Groen geeft rust, en het prachtige landschap van New Engeland is dan ook erg geschikt om tegen de muur van onze slaapkamer plakken. Droom zachtjes weg terwijl je over een road trip langs de kust van de VS fantaseert. Hoeveel nachtjes is het nog slapen tot de vakantie?

alante-x