Vakantiewoningen: schoon en rookvrij

Wanneer vakantiegangers na een lange reis aankomen bij hun gereserveerde vakantiewoning gaan ze ervan uit dat het huisje schoon en netjes achtergelaten is door de vorige gasten. Helaas is dat niet altijd het geval.

Extra schoonmaakkosten

Daarom komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat vakantiegangers naast de huur van het vakantiehuisje ook een vast bedrag aan schoonmaakkosten dienen te betalen. Gasten moeten de vakantiewoning bezemschoon achterlaten, waarna de eigenaar van het huisje de vakantiewoning óf zelf grondig schoonmaakt óf een schoonmaakster inhuurt die deze taak voor haar rekening neemt en daarvoor uiteraard betaald wordt.

De nadelen van roken tijdens het schoonmaken

Het schoonmaken van een vakantiehuisje is niet de allerleukste klus, dat weet iedereen. De schoonmaakster zou misschien graag een sigaretje opsteken, maar dan stinkt de hele woning binnen de kortste keren naar rook en bovendien is een sigaret in de hand niet praktisch tijdens het reinigen van het sanitair of het ramen lappen.

De voordelen van snus tijdens de schoonmaakwerkzaamheden

Snus van het merk Helwit is daarentegen geheel rookvrij en de schoonmaakster kan beide handen blijven gebruiken tijdens haar werkzaamheden in het huisje. Bovendien zorgt een zakje Helwit in de mond voor een aangenaam gevoel tijdens het schoonmaken. De vakantiewoning zal dan ook binnen een mum van tijd schoon en fris zijn.

Snus: ook geliefd bij vakantiegangers

In het gros van de vakantiewoningen mag niet gerookt worden. Daarom neemt menig toerist tegenwoordig een of meerdere doosjes Helwit mee op reis. Snus van Helwit mag ook gebruikt worden in vakantiehuisjes. Er is immers niemand die last heeft van een snusgebruikende vakantiegast, mits hij of zij de ‘lege’ zakjes snus niet op de vloer van de vakantiewoning achterlaat.

alante-x