Op vakantie kennismaken met een smarthome

Mensen die op vakantie gaan, willen van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast is het een voordeel als het anders is dan thuis. Wanneer je vakantiehuisjes inricht op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier laat je gasten kennismaken met vernieuwing. Voor veel mensen zal dit een doorslaggevende factor zijn om juist dat huisje te huren.

Verlichting in accommodatie

Verlichting in en om een vakantiehuisje is erg bepalend voor de atmosfeer.

Om een warme indruk in een vakantieverblijf te creëren zijn is de Philips hue gu10 uitermate geschikt. De slimme LED-lampen van Philips hue gu10 zijn in verschillende kleuren te verkrijgen bij Tibber. De Philips hue gu10 zijn draadloos te bedienen.

Als het om een eigen accommodatie gaat, is het handig om dit via een app op je mobiele telefoon te doen. Wanneer het vakantieverblijf steeds door andere gasten wordt gebruikt, is het handiger om een Philips hue bridge te gebruiken.

De Philips hue gu10 zijn geschikt voor diverse leuke modellen lampen, zodat de combinatie van het licht en de uitstraling van de lamp een bijzonder geheel vormen.

De bediening van apparaten en benodigdheden met spraak

Voor mensen die van de allernieuwste snufjes houden is het fantastisch als de verlichting, gordijnen, tv, enzovoort met stemgeluid bediend kunnen worden. Mensen die twijfelen of ze dit in hun eigen huis willen installeren, zullen met zekerheid op een dergelijke accommodatie afkomen.

Boek een vakantiehuis

alante-x