Ontdek al het mooie van Frankrijk

Als er één land is in Europa wat onder Nederlandse vakantiegangers ongekend populair is dan is het wel Frankrijk. Maar wat geeft dit land nu zoveel aantrekkingskracht? Waarom is het juist deze bestemming die mensen keer op keer uitkiezen? Dit is niet slechts in één enkele reden te omschrijven. Frankrijk is dan ook adembenemend mooi en op zijn minst veelzijdig te noemen.

Het begint eigenlijk al in het Noorden, waar mooie steden te vinden zijn, en in het Westen, gezegend met een uitgestrekte kustlijn. Maar ook het Zuiden, de Alpen en centraal Frankrijk zijn geweldig. Als klap op de vuurpijl zijn er eindeloos veel streken met allen hun eigen kenmerken en bijzonderheden. Het eten, de wijn, de vaak rustieke omgeving en mooie dorpjes die je overal kunt vinden zijn een ware lust voor het oog.

Voor de kampeerders is Frankrijk daarom vaak de place to be. Gezinnen met kinderen kiezen graag voor dit land in de zomer. In de winter kun je er in de berggebieden weer fantastisch wintersporten. Je leest het eigenlijk al, Frankrijk heeft nagenoeg alles. Niet zo gek dus dat dit land geliefd is bij velen. Het enige wat rest is om er zelf snel naartoe te gaan als je er nog nooit eerder bent geweest.

alante-x